תיאור
השימוש במסחטה בטכנולגיית כבישה קרה (סחיטה איטית) מסייע בשמירה על הערכים התזונתיים של מרכיבי המזון אותם נרצה לסחוט. פתח ההזנה של מסחטת ביושף אטלס (דרכו מכניסים את המזונות) גדול ביחס לפתח במסחטות איטיות אחרות, קוטרו 8 ס”מ והוא מאפשר הזנה של רוב הפירות והירקות ללא צורך בחיתוכם. בנוסף, המסחטה פועלת בטכנולוגיית EPT – Enzyme Protection Technology – השומרת על האנזימים חיים, כך שמתקבל מיץ עשיר במיוחד, במנגנון כבישה קרה אמיתי.
שלושת המאפיינים: סחיטה מהירה יחסית, מפתח רחב וטכנולוגיית ה EPT, מסייעים לשמירה טובה יותר ולאורך זמן של הערכים התזונתיים במיץ אותו נשתה.
תהליך הכנת המיץ וניקוי המסחטה אורך פחות מ-5 דקות, זאת הודות לפתח ההזנה הרחב שמקצר באופן משמעותי את זמן ההכנה של המיץ וכן הודות למנגנון המבצע ניקוי עצמי ראשוני על ידי הפעלת המסחטה עם מים.
מסחטת המיצים ביושף מתאימה להכנת מיצים ממגוון רחב של פירות וירקות, החל מירקות קשים ועד פירות רכים במיוחד כמו מלון, אבטיח ותותים. ניתן גם לסחוט עלים ירוקים מכל הסוגים וכן עשב חיטה. המסחטה מתאימה גם להכנת תחליפי חלב מאגוזים.
* המסחטה לא מתאימה לסחיטת סברס, גת וגבעולים קשים.
למסחטות ביתיות ותעשייתיות נוספות – בקישור הבא:
מסחטת מיצים ביתית ללא התפשרות על האיכות