תיאור
מסחטת בטכנולוגייה סחיטה איטית – כבישה קרה. סחיטה זו מסייעת בשמירה על ערכים תזונתיים ובכך שומר על מרכיבי המזון. פתח הזנה של מסחטות ביושף גדול ביחס למסחטות איטיות אחרות. קוטרו כ-8 ס”מ ומאפשר הזנה של רוב הירקות והפירות ללא כל צורך בחיתוכם. בנוסף לכך, המסחטה פועלת בטכנולוגייה הנקראת “EPT – Enzyme Protection Technology” – כך נשמרים האנזימים חיים ומתקבל מיץ עשיר במגנון הכבישה הקרה.
שלושת המאפיינים הם: פתח רחב, טכנולוגיית EPT וסחיטת מהירה יחסית – אלו מסייעים לשמירה טובה יותר ולאורך זמן של ערכים תזונתיים במיץ.
תהליך הכנת המיץ וכן, גם ניקוי המסחטה אורך פחות מ-5 דקות, הודות לפתח ההזנה הרחב המקצר באופן משמעותי את זמן ההכנה של המיץ וכן, הודות למגנון הניקוי העצמי המבצע את הניקוי ע”י הפעלת המסחטה עם מים.